Previous
Next

PRAKTISCHE INFO.

– Vertrek: Paleizenplein om 9 u. voor de MASTERS, 9.15 u. voor de CYCLO categorie (35 tot 40km/u), 9.30 u. CYCLO (30 tot 35km/u), 9.45 u. CYCLO (25 tot 30km/u) & 10 u. CYCLO (< 25 km/u & PBM)
– Aankomst: Dikkelindelaan
– Afstand: 40 km
– Uurrooster: 09 u. – 12 u. Deze uren kunnen nog licht gewijzigd worden.

Info mobiliteit

Inschrijvingen (sold out)

– Masters met vergunning: € 10 / geen inschrijvingen de dag zelf
– Masters zonder vergunning: € 15 / geen inschrijvingen de dag zelf
– Cyclo: € 15 
– Groepen: € 12/pers (vanaf 10 personen)

* Parking: parkeren aan de plaats van aankomst is mogelijk, op Parking T van Brussels Expo (€ 10). Vervolgens wordt er een begeleid konvooi georganiseerd van aan de voet van het Atomium tot aan de plaats van vertrek (Paleizenplein) om 8 u. en 8.30 u.

Stuurstangplaatje & rugnummer

CYCLO

Op 13 september hebben de Cyclo wielrenners een stuurstangplaatje nodig, dat duidelijk zichtbaar dient bevestigd te worden op het stuur. Na inschrijving en op vertoon van het inschrijvingsbewijs moet dit accessoire dat noodzakelijk is om aan de koers deel te nemen opgehaald worden. Ophalen kan tot en met 11 september in de BIP (2-4 Koningsstraat, 1000 Brussel) of Decathlon Anderlecht of Evere.

MASTER

Op 13 september hebben de Master wielrenners een rugnummer, stuurstangplaatje en een transponder nodig. Al deze accessoires die noodzakelijk zijn om aan de koers deel te nemen dienen afgehaald te worden in het Warandepark, op 13.09 vanaf 07.30 u. tot 9 u. Deze uren kunnen nog licht gewijzigd worden. De exacte tijden worden nog gecommuniceerd.

PMR

Het parcours van de BXL TOUR 2020 is volledig toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit, die een minimum snelheid van 15km/u kunnen garanderen. In hun geval, is elk type fiets toegestaan. Wegens veiligheidsregels, moeten ze zich inschrijven in de categorie CYCLO – 25km/u en moeten ze de organisatie organiseren via mail (), specifieke informatie wordt naar hen verstuurd.

Technische info

– Het dragen van een helm is verplicht
– Frameplaat met timingchip en rugnummer
– Aanwezigheid van verschillende technische stands
– Aanwezigheid van wedstrijdwagens en -motorrijders, wedstrijddirecteur en -commissaris, seingevers, …
– Zijn verboden: elektrische fietsen, tandems, driewielers, eenwielers, kinderzitjes, aanhangwagens, stuurverlengingen, cargofietsen, ligfietsen, tijdritfietsen. Voor mensen met beperkte mobiliteit wordt een uitzondering gemaakt.

Voor het reglement klikt u hier.