Inschrijving BXL TOUR.

Inschrijvingen voor BXL TOUR, de wielerwedstrijd van 50 km in de straten van Brussel. U vindt het formulier online – eenvoudig en snel. Inschrijvingen onder voorbehoud van beschikbare plaatsen. Verschillende categorieën.

Plan van de tocht.

Ontdek en download het plan van BXL TOUR, de wielerwedstrijd van 50 km in de straten van Brussel. Een parcours dat u per fiets langs de trekpleisters van de hoofdstad brengt. Het eerste vertrek is voorzien om 11 u in het Ter Kamerenbos.

Sunday 25th of June 2017 12:00:00 AM

Op zondag 25 juni gaat de Stad Brussel een nieuwe uitdaging aan: zij zal die dag de eerste editie van BXL TOUR organiseren, een wielerwedstrijd in de straten van de hoofdstad.

Het evenement BXL TOUR ondersteunt Brussel zijn kandidatuur om in 2019 de start van de Tour de France te mogen ontvangen. Er staat dus veel op het spel !

Het experiment van een wielerwedstrijd van 50 km is alvast uniek voor onze stad !

De fietsers worden vanaf 9 u verwacht aan de Gespanhoek in het Ter Kamerenbos. De laatste afstellingen kunnen ter plaatse gebeuren dankzij de aanwezigheid van een technische tent. De eerste renners uit de categorie MASTER zullen vertrekken om 11 u. Daarna zullen de volgende vertrekken georganiseerd worden in verschillende golven.

Aankomst en vertrek situeren zich in het Ter Kamerenbos, in een feestelijk ingericht dorp, “Fietscity”, waar verenigingen, straatopvoeringen, ontbijt, deejays en creatieve workshops voor het nodige vertier zorgen.

Het belooft een gezellige dag te worden om samen van te genieten in een opperbeste zomerse sfeer.
De wielerwedstrijd luidt het begin in van de zomerevenementen van de Stad Brussel.

Grow stronger
Grow Faster
Eat healthy
Compete with others
Improve your health